20 September 2009

ဟင္းခ်ိဳ ရုိးရိုး

ေရထဲတြင္ ငပိစနဲနဲ၊ ဆား နဲနဲ ႏွင့္ ပုစြန္ေျခာက္နဲ နဲ ၊ႀကက္သြန္ျဖဴ ၁ ဥ ၂ ဥ ခန္ ့ ဒါျပား ႏွင့္ရိိုက္ျပီး တည္ထား ပါ။
ပြက္ပြက္ဆူလာလွ်င္ ဟင္းရြက္စိမ္းထဲ့။ ခဏပြက္ရံု ႏွင့္ ခ်ထားလိုက္ပါ။ အခ်ိဳမွန္ု ့ထဲ့လိုက ထဲ့။ ငရုတ္ေကာင္းမွု န္ ့ထဲ့ လွ်င္လည္းထဲ့။

No comments:

Post a Comment

Blog Archive