20 September 2009

မွ်စ္ခ်ဥ္၀က္သား

မွ်စ္ ႏွင့္ ၀က္သား အေနေတာ္တံုး ထားသည္ထဲသို ့ဆား ၊အခ်ိဳ မွန္ ့၊ ငပိနဲနဲ၊ ဆႏြင္း၊ ျငဳတ္သီး အစိမ္းမွန္ ့ (အေရာင္တင္မွန္ ့) ၊ ဆီ ပါ ထည့္ ျပီး ႏွ ံ့ ေအာင္နယ္ျပီး မွ ၀က္သားတံုး ကို ျပန္ထုတ္ထား ပါ။ ေရ ထည့္ျပီး ေရမ်ားမ်ား ႏွင့္ မွ်စ္ခ်ဥ္ကို တည္ထားျပီး ေရခန္းလိုက္ေရထည့္လိုက္ျဖင့္ မွ်စ္ခ်ဥ္က်က္ မွ ၀က္သားတံုး၊ ႀကက္သြန္နီ၊ အျဖဴ ၂ တက္ေလာက္ ထည့္ျပီးေရထည့္ျပီး ျပန္တည္ပါ။ မီးျပင္း ရန္မလို ပါ။ ၀က္သား ႏူး ပါက စားလို ့ရပါျပီ။

No comments:

Post a Comment

Blog Archive