(၁)အသားကို ဆား၊သႀကား၊အခ်ိဳမွန္ ့ ႏွင့္ နယ္ျပီး ေရအနည္းငယ္သာထည့္ျပီး မီးေပၚတင္ပါ။
(၂) အသားႏူးျပီး ဆီျပန္လာလွ်င္ ႀကက္သြန္ျဖဴ နည္းနည္းထဲ့ပါ။ ဂ်င္းရည္ထဲ့ပါ။ အနည္းငယ္ေမြျပီးေနာက္ ႀကက္သြန္နီ အစိတ္ႀကီးႀကီးစိတ္ရ်္ ေမြ။ ခဏအုပ္ျပီး ငရုတ္ သီးအေတာင့္ေႀကာ္အုပ္ျပီးစားႏုိင္ပါျပီ
31 July 2009
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment