အေမေျပာေသာ ဟင္းခ်က္နည္းမ်ား
31 July 2009
ခ်ဥ္ရည္ဟင္း
ဟင္းရြက္ကို ငါး(သို ့) ပုစြန္ေျခာက္ ႏွင္ ့ဆား၊နႏြင္း၊ငပိ၊ ဂရုတ္သီးအစိမ္းမွုန္ ့၊ ဆီ အနည္းငယ္၊ ႀကက္သြန္နီ ထဲ့ျပီး နယ္ပါ။
(၂) ေရအနည္းငယ္ ထဲ ့ျပီး မီးဖိုေပၚတင္ျပီး ေမြပါ။
(၃) ဟင္းရြက္ႏူးလွ်င္ မက်ည္းမွည့္ ရည္ ထည့္ျပီး စားသံုးႏိုင္ပါသည္။
No comments:
Post a Comment
Newer Post
Older Post
Home
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
Blog Archive
Blog Archive
July (6)
September (5)
No comments:
Post a Comment