31 July 2009

ခ်ဥ္ရည္ဟင္း

ဟင္းရြက္ကို ငါး(သို ့) ပုစြန္ေျခာက္ ႏွင္ ့ဆား၊နႏြင္း၊ငပိ၊ ဂရုတ္သီးအစိမ္းမွုန္ ့၊ ဆီ အနည္းငယ္၊ ႀကက္သြန္နီ ထဲ့ျပီး နယ္ပါ။
(၂) ေရအနည္းငယ္ ထဲ ့ျပီး မီးဖိုေပၚတင္ျပီး ေမြပါ။
(၃) ဟင္းရြက္ႏူးလွ်င္ မက်ည္းမွည့္ ရည္ ထည့္ျပီး စားသံုးႏိုင္ပါသည္။

No comments:

Post a Comment

Blog Archive