31 July 2009

၀က္သားအခ်ိဳခ်က္

(၁)၀က္သား တံုးမ်ားကို သႀကား၊ဆား၊ဆီ၊ပဲငံျပာရည္ ႏွင့္ ဂ်င္းအပါး၀ိုင္းအနည္းငယ္ ထဲ ့ျပီး ဆုပ္နယ္ေပးပါ။ Vinega ထဲ့လို က ထဲ့ ႏိုင္ပါသည္။
(၂) မီး ဖို ေပၚ တင္ျပီး အဖံုးပိတ္၊ မႀကာခဏ ေမြေပးပါ။ ၀က္သားတုံးမ်ား က်စ္လာလွ်င္ ေရေႏြးဆူဆူ အနည္းငယ္ထဲ ့။ ဆီျပန္လွ်င္ ထပ္ထဲ့။ ၀က္သားႏူးလွ်င္ ႀကက္သြန္နီ ပါးပါးလွီးထားသည္ကို ထည့္ ျပီး ေရေႏြးထပ္ထည့္ ျပီး ခ်က္။
(၀က္သားႏွပ္ထားစဥ္ မီး သင့္ တင့္ ရံုသာေပးပါ။)

No comments:

Post a Comment

Blog Archive