31 July 2009

ေဂၚဖီထုတ္ေပါင္း

(၁) စင္းထားေသာအသားကို ဂ်င္း၊ ဆား၊အခ်ိဳမွုန္ ့ ၊သႀကား နည္းနည္း စီထည့္ နယ္။
(၂) ႀကက္ဥ ၊ ဆီ၊ ပဲငံျပာရည္၊ ဂရုတ္ေကာင္းမွုန္ ့ထည့္ ၊ သမေအာင္နည္ျပီး ေဂၚဖီရြက္ႏွင္ ့ထုတ္။
(၃) အိုး ထဲ ထည့္ ။ ျပီးလွ်င္ ဆား၊အခ်ိဳမွုန္ ၊ ပဲငံျပည္ရည္၊ ဆီ၊ ေရ အနည္းငယ္ႏွင့္ ေရာထည့္။
(၄) မီး ေပၚတင္။ နာရီ၀က္ ခန္ ့ တည္ျပီးေနာက္ ေဂၚဖီထုတ္နူး လွ်င္ ခ်ျပီးစားႏိုင္ပါျပီ။

No comments:

Post a Comment

Blog Archive